Romani “Verbëri”, përjetimi i ditëve të koronavirusit

Përjetimi i këtyre ditëve, duket si i nxjerrë nga faqet e romanit “Verbëri” ku një epidemi që verbon të prekurit përhapet me shpejtësi. Për të folur për këtë libër të madh të Saramagos, dhe sesi lidhet ai me gjendjen e këtyre ditëve, ne do të kemi sot me ne kritikun letrar Agim Baçi.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total