“Rotacionin e bëjnë ndërkombëtarët”, Islami: Rama, sekser i një grupimi të caktuar në Perëndim

Publikuar më: 11/11/2022, ora 21:39

“Rotacionin e bëjnë ndërkombëtarët”, Islami: Rama, sekser i një grupimi të caktuar në Perëndim

Publikuar më: 11/11/2022, ora 21:39

Ish ministri i Jashtëm, Kastriot Islami ishte i ftuar në emisionin Debat në A2 CNN ku foli për disa nga temat kryesore të politikës së ditëve të fundit, nga zgjedhjet vendore, përçarja e opozitës dhe ambicia e kryeministrit Edi Rama për një mandat të katërt.

“Rotacionin e bëjnë ndërkombëtarët”, Islami: Rama, sekser i një grupimi të caktuar në Perëndim

Publikuar më: 11/11/2022, ora 21:39

Ish ministri i Jashtëm, Kastriot Islami ishte i ftuar në emisionin Debat në A2 CNN ku foli për disa nga temat kryesore të politikës së ditëve të fundit, nga zgjedhjet vendore, përçarja e opozitës dhe ambicia e kryeministrit Edi Rama për një mandat të katërt.