Rrahu prindërit dhe i kërcënoi me jetë, 34-vjeçari arrestohet në mal, i gjejnë arsenal armësh dhe dinamit

Publikuar më: 17/5/2023, ora 11:37

Rrahu prindërit dhe i kërcënoi me jetë, 34-vjeçari arrestohet në mal, i gjejnë arsenal armësh dhe dinamit

Publikuar më: 17/5/2023, ora 11:37

Policia e Elbasanit ka vënë në pranga një 34-vjeçar, i cili ushtroi dhunë ndaj prindërve dhe i kërcënoi me jetë, ndërsa gjatë kontrollit në banesën ku rrinte i fshehur në mal, iu gjetën edhe armë, municione e dinamit.

Rrahu prindërit dhe i kërcënoi me jetë, 34-vjeçari arrestohet në mal, i gjejnë arsenal armësh dhe dinamit

Publikuar më: 17/5/2023, ora 11:37

Policia e Elbasanit ka vënë në pranga një 34-vjeçar, i cili ushtroi dhunë ndaj prindërve dhe i kërcënoi me jetë, ndërsa gjatë kontrollit në banesën ku rrinte i fshehur në mal, iu gjetën edhe armë, municione e dinamit.