Rrebeshe dhe mundësi për përmbytje në zonat urbane

Publikuar më: 26/9/2022, ora 07:25

Rrebeshe dhe mundësi për përmbytje në zonat urbane

Publikuar më: 26/9/2022, ora 07:25

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja