Rrebeshe shiu dhe stuhi detare në 48 orët në vijim

Në 48 orët e ardhshme i gjithë vendi pritet të përfshihet nga një situatë e përkeqësuar meteorologjike, me reshje me intensitet të lartë dhe stuhi detare.

Në zonën veriore të vendit reshjet me intensitet mesatar kanë vijuar, por pas mesditës së sotme, pritet që reshjet të jenë prezente edhe në pjesën tjetër të vendit.