Rrebeshe shiu dhe ulje e temperaturave

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 07:58

Rrebeshe shiu dhe ulje e temperaturave

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 07:58

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja