Rrëfimi ekskluziv për CNN i mercenarit rus: Njësia luftarake bën çdo gjë që thotë Putin – A2

Rrëfimi ekskluziv për CNN i mercenarit rus: Njësia luftarake bën çdo gjë që thotë Putin

Oleg për shumë vite ishte i punësuar në Siri në një grup mercenarësh të quajtur “Wagner”, i cili është shndërruar në një mjet shumë me vlerë për Kremlinin.

“Wagner është një instrument i Putin për të zgjidhur problemet me forcë, kur veprimet duhet të merren menjëherë, urgjentisht dhe në një mënyrë sa më të fshehtë. Nuk mund të them se është një ushtri në kuptimin e plotë të asaj fjale. Është thjeshtë një njësi luftarake që bën çdo gjë që thotë Putin”, shprehet ish-luftëtari.