Rrëfimi i Abakarov që bëri historinë në Beograd, nga titulli kampion bote te Khabib

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:51

Rrëfimi i Abakarov që bëri historinë në Beograd, nga titulli kampion bote te Khabib

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:51

Zelimkhan Abakarov, sportisti që ngriti flamurin shqiptar në Beograd, ka dhënë një intervistë ekskluzive për A2 CNN, ku tregoi emocionet e garës dhe objektivat e së ardhmes. Edhe pse me origjinë nga Dagestani, kampioni i botës në mundje e ndjen veten shume të lidhur me Shqipërinë. Përveç rezultateve në arenën ndërkombëtare, 29-vjeçari synon që në bashkëpunim me federatën t’i rikthejë mundjes kuqezi popullaritetin dhe lavdinë e dikurshme.

Rrëfimi i Abakarov që bëri historinë në Beograd, nga titulli kampion bote te Khabib

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:51

Zelimkhan Abakarov, sportisti që ngriti flamurin shqiptar në Beograd, ka dhënë një intervistë ekskluzive për A2 CNN, ku tregoi emocionet e garës dhe objektivat e së ardhmes. Edhe pse me origjinë nga Dagestani, kampioni i botës në mundje e ndjen veten shume të lidhur me Shqipërinë. Përveç rezultateve në arenën ndërkombëtare, 29-vjeçari synon që në bashkëpunim me federatën t’i rikthejë mundjes kuqezi popullaritetin dhe lavdinë e dikurshme.