Rrëfimi i fundit i Baxhakut

Një vit pasi kemi humbur Fatos Baxhakun, ai vijon ende të na rrëfejë histori dhe gjëmimet e shqiptarëve përmes një libri. “Në emër të Noes” është zëri i arbërve të cilëve u bën jehonë sot Fatos Baxhaku.