Rrëfimi i Klodiana Shalës, atletja shqiptare me 12 rekorde kombëtare dhe pasioni për sportin

Publikuar më: 18/9/2023, ora 09:01

Rrëfimi i Klodiana Shalës, atletja shqiptare me 12 rekorde kombëtare dhe pasioni për sportin

Publikuar më: 18/9/2023, ora 09:01

E ftuar në “Dita Jonë” në A2 CNN ishte Klodiana Shala, ish-kampione kombëtare