Rregullat e reja në kisha, pa takime e përqafime dhe 1,5 metra larg njëri-tjetrit

Vendimi për rikthimin e besimtarëve katolikë në kisha, nisur nga kjo e hënë, ka rregullat e saj të reja. Dezinfektimet e ambienteve të kishës dhe ajrosja e tyre është kërkuar si kusht nga ekspertët, ndërsa Arqipeshkvi i Shkodrës, Angelo Masaffra rikujton distancat fizike.