Rrëmbimi i Jani Prengës, Gjykata e Posaçme dënon me burgim të përjetshëm Festim Bexhdilin

Publikuar më: 29/9/2022, ora 19:49

Rrëmbimi i Jani Prengës, Gjykata e Posaçme dënon me burgim të përjetshëm Festim Bexhdilin

Publikuar më: 29/9/2022, ora 19:49

Gati 3 vite nga zhdukja e Jani Prengës, Gjykata e Posaçme dënon me burgim të përjetshëm Festim Bexhdilin, të shpallur fajtor për rrëmbimin dhe zhdukjen e tij. Trupi i Prengës nuk është gjetur ende.

Rrëmbimi i Jani Prengës, Gjykata e Posaçme dënon me burgim të përjetshëm Festim Bexhdilin

Publikuar më: 29/9/2022, ora 19:49

Gati 3 vite nga zhdukja e Jani Prengës, Gjykata e Posaçme dënon me burgim të përjetshëm Festim Bexhdilin, të shpallur fajtor për rrëmbimin dhe zhdukjen e tij. Trupi i Prengës nuk është gjetur ende.