Rrengu për Zaev dhe arsyet që po mbajnë Rajonin të trazuar – A2

Rrengu për Zaev dhe arsyet që po mbajnë Rajonin të trazuar

Analisti Ben Andoni komenton për A2 CNN lëvizjet politike pas zgjedhjeve vendore të 30 Qershorit, skenarët e mundshme në vijim, si dhe bujën mediatike pas deklaratave të kryeministrit Zaev mbi planit për ndarjen e Kosovës, të “vjedhura” nga dy komedianë rusë.

Shkarkoni aplikacionin e A2