Rrëshqitje dherash në Lezhë dhe Mirditë, rrezikojnë të shemben disa ndërtesa

Si pasojë e reshjeve të dendura të shiut, banesat në afërsi të spitalit rajonal në Lezhë, rrezikojnë të shëmben nga rrëshqitja e dherave. Për këtë arsye janë evakuuar 7 familje.

E njëjta gjë ndodh edhe në fshatin Klos në Mirditë, ku rrezikohet banesa e një familje