Rrëshqitje në tunelin e Rrugës së Arbrit, ministria kërkon zbatim të afateve

Punimet në rrugën e Arbrit janë përballur me vonesa për shkak të rrëshqitjeve në tunelin e Murrizit, një prej veprave më të rëndësishme me gjatësi 3.2 kilometra. Sipas inxhinierëve të projektit, rrëshqitja në këtë zonë është mbi 60 metra, çka ka detyruar pezullimin e punimeve në hyrje të tunelit dhe vazhdimin me pjesën pas daljes.