Rreth 13 mijë u futën në fundjavë nga Porti i Durrësit

Publikuar më: 25/7/2022, ora 15:19

Rreth 13 mijë u futën në fundjavë nga Porti i Durrësit

Publikuar më: 25/7/2022, ora 15:19

Që nga data21 korrik, tragetet qe operojnë ne linjat detare Bari-Durrës dhe anasjelltas, kanë dyfishuar numrin e lundrimeve brenda ditës për të përballuar fluksin gjithnjë në rritje të pasagjerëve, që vijnë në vendin tonë. Vetëm përgjatë fundjavës që lamë pas në portin e Durrësit kanë mbërritur 12775 persona, nga të cilët 10176 kishin si destinacion fundor të udhëtimit të tyre vendin tonë.

Rreth 13 mijë u futën në fundjavë nga Porti i Durrësit

Publikuar më: 25/7/2022, ora 15:19

Që nga data21 korrik, tragetet qe operojnë ne linjat detare Bari-Durrës dhe anasjelltas, kanë dyfishuar numrin e lundrimeve brenda ditës për të përballuar fluksin gjithnjë në rritje të pasagjerëve, që vijnë në vendin tonë. Vetëm përgjatë fundjavës që lamë pas në portin e Durrësit kanë mbërritur 12775 persona, nga të cilët 10176 kishin si destinacion fundor të udhëtimit të tyre vendin tonë.