Rreth 40 mijë gra sipërmarrëse, burokracitë dhe financimi i kufizuar i pengojnë në biznes

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:25

Rreth 40 mijë gra sipërmarrëse, burokracitë dhe financimi i kufizuar i pengojnë në biznes

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:25

“Vetëm se isha një e re grua në tregun e biznesit më mohohej ndihma financiare me justifikim se nuk di” Greta Nela është njëra nga rreth 39 mijë gratë që sot kanë në dorë “timonin” e një biznesi. Pavarësisht përmirësimit të klimës së të bërit biznes nga gratë, ky treg ka ende shumë vështirësi, sidomos për të rejat në fillimet e tyre.

Rreth 40 mijë gra sipërmarrëse, burokracitë dhe financimi i kufizuar i pengojnë në biznes

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:25

“Vetëm se isha një e re grua në tregun e biznesit më mohohej ndihma financiare me justifikim se nuk di” Greta Nela është njëra nga rreth 39 mijë gratë që sot kanë në dorë “timonin” e një biznesi. Pavarësisht përmirësimit të klimës së të bërit biznes nga gratë, ky treg ka ende shumë vështirësi, sidomos për të rejat në fillimet e tyre.