Rrethohet Athina, jepet verdikti për anëtarët e Agimit të Artë

Agimi i Artë është zyrtarisht një organizatë kriminale në Greqi. Në një vendim historik, Gjykata e Apelit shpalli fajtorë 7 prej pjesëtarëve të saj, për drejtimin e organizatës kriminale, ndërsa 18 të akuzuar, mes të cilëve politikanë dhe anëtarë, u fajësuan për bashkimin me lëvizjen neofashiste.