Rrezik lufte në Ballkan? Milaim Zeka: Kosova me armë bërthamore sa të jetë NATO

Publikuar më: 30/9/2022, ora 23:58

Rrezik lufte në Ballkan? Milaim Zeka: Kosova me armë bërthamore sa të jetë NATO

Publikuar më: 30/9/2022, ora 23:58

Analisti Milaim Zeka foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për situatën në Kosovë, ndikimin e Rusisë në Ballkan dhe rolin e Serbisë.

Rrezik lufte në Ballkan? Milaim Zeka: Kosova me armë bërthamore sa të jetë NATO

Publikuar më: 30/9/2022, ora 23:58

Analisti Milaim Zeka foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për situatën në Kosovë, ndikimin e Rusisë në Ballkan dhe rolin e Serbisë.