Rrezik në Obot dhe Dajç, Ademi: Qeveria, e pamëshirshme ndaj situatës

Niveli i ujit është rritur ndjeshëm gjatë kësaj të hëne dhe në mënyrë të veçantë në fshatrat Dajç dhe Obot të Bashkisë së Shkodrës, ku gjithçka është e mbuluar nga uji.