Rrezik rus? Nesho: Influenca e Kinës dhe Turqisë, ndoshta më e madhe

Agim Nesho, ish-ambasador e analist, u shpreh në A2 se politikën shqiptare e drejtojnë opsioni dhe vizioni i Serbisë. Ai thekson se influenca e Turqisë dhe e Kinës është më e madhe në Ballkanin perëndimor se sa e Rusisë, ndërsa jep edhe një shpjegim se pse kjo e fundit shihet si rrezik.