Rreziku i falimentit në qershor, Biden dhe republikanët drejt marrëveshjes për borxhin

Publikuar më: 26/5/2023, ora 16:39

Rreziku i falimentit në qershor, Biden dhe republikanët drejt marrëveshjes për borxhin

Publikuar më: 26/5/2023, ora 16:39

Bisedimet për tavanin e borxhit mes zyrtarëve të Shtëpisë së Bardhë dhe negociatorëve republikanë mund të jenë afër përmbylljes me një marrëveshje. Dy burime pranë negociatave thanë për CNN se një ujdi potenciale për të rritur tavanin e borxhit për dy vite dhe shkurtuar shpenzimet federale, me përjashtim të mbrojtjes dhe veteranëve. Por, për momentin asgjë nuk është vulosur.

Rreziku i falimentit në qershor, Biden dhe republikanët drejt marrëveshjes për borxhin

Publikuar më: 26/5/2023, ora 16:39

Bisedimet për tavanin e borxhit mes zyrtarëve të Shtëpisë së Bardhë dhe negociatorëve republikanë mund të jenë afër përmbylljes me një marrëveshje. Dy burime pranë negociatave thanë për CNN se një ujdi potenciale për të rritur tavanin e borxhit për dy vite dhe shkurtuar shpenzimet federale, me përjashtim të mbrojtjes dhe veteranëve. Por, për momentin asgjë nuk është vulosur.