Rreziku i rënies, Vllaznia sfidon Partizanin me sytë nga Bylisi

Vllaznia gjeti moralin që mungonte prej rikthimit nga pandemia me fitoren ndaj Kukësit dhe tashmë shkodranët shpresojnë të shmangin vendin e 8 që do t’i rrezikonte qëndrimin në superiore.