Rreziku nga bombolat e gazit, Inspektorati: Mos i mbushni në karburante – A2

Rreziku nga bombolat e gazit, Inspektorati: Mos i mbushni në karburante

Synon të blesh lirë, por ndodh ta paguash shtrenjtë, madje dhe me jetë. Kështu ndodh me bombolat e gazit në Shqipëri, ku për mbushjen e tyre, pa llogaritur sigurinë, qytetarët zgjedhin tregun informal dhe pikat e karburanteve.