Rreziku nga Irani, eksperti: Sulmi kibernetik i planifikuar ndër vite, siç bëri Rusia ndaj Ukrainës

Publikuar më: 15/9/2022, ora 14:20

Rreziku nga Irani, eksperti: Sulmi kibernetik i planifikuar ndër vite, siç bëri Rusia ndaj Ukrainës

Publikuar më: 15/9/2022, ora 14:20

Sulmet kibernetike të Teheranit ndaj Shqipërisë kanë mobilizuar edhe Departamentin e Shtetit amerikan, dhe mbetet një kërcenim serioz edhe në të ardhmen. Ermal Jauri, ekspert i çështjeve të sigurisë, tregon për skenarët e mundshëm.

Rreziku nga Irani, eksperti: Sulmi kibernetik i planifikuar ndër vite, siç bëri Rusia ndaj Ukrainës

Publikuar më: 15/9/2022, ora 14:20

Sulmet kibernetike të Teheranit ndaj Shqipërisë kanë mobilizuar edhe Departamentin e Shtetit amerikan, dhe mbetet një kërcenim serioz edhe në të ardhmen. Ermal Jauri, ekspert i çështjeve të sigurisë, tregon për skenarët e mundshëm.