Rreziku nga koronavirusi dhe paniku

Është e rëndësishme që të kujdesemi për parandalimin e koronavirusit, por po aq e rëndësishme, është të ruajmë edhe qetësinë. Psikiatrja Arjana Rreli foli në Dita Jonë për simptomat e panikut që përhapet për shkak të rrezikut të koronavirusit.