Rreziku nga të pavaksinuarit, Brataj: Më shumë të prekur se shifrat zyrtare, raste të rënda dhe mes të rinjve

Numri i të infektuarve nga koronavirusi është shumë më i lartë sesa shifrat zyrtare që raportohen nga autoritetet shëndetësore. Për Skënder Bratajn, situata nga pandemia në këtë periudhë është shqetësuese.