Rreziku nga uji i boteve, asnjë institucion nuk kontrollon sigurinë e tij

Mos konsumoni ujin që shitet nga autobotet! Edhe pse merret nga linjat e ujësjellësit është i pa trajtuar dhe jo i pijshëm. Ndërsa makinat që e transportojnë janë jashtë çdo kontrolli. Gjatë një vëzhgimi të bere nga A2 ju tregojmë se ku mbushet uji i boteve dhe se asnjë institucion nuk mban përgjegjësi për sigurinë e tij.