“Rreziku Omicron”, Manastirliu: Vaksinimi anti-covid, mbrojtja më e mirë

Publikuar më: 8/12/2021, ora 14:03

“Rreziku Omicron”, Manastirliu: Vaksinimi anti-covid, mbrojtja më e mirë

Publikuar më: 8/12/2021, ora 14:03

Dyshimet për praninë e variantit Omicron edhe në vendin tonë, shtojnë thirrjet e autoriteteve shëndetësore për vaksinim. Ministrja e Shëndetësisë thekson rëndësinë e këtij procesi, veçanërisht këtë periudhë që pritet të ketë rritje infektimesh, ashtu siç po ndodh edhe në vendet e tjera të Europës. Nga Kukësi, ku ndoqi nga afër vaksinimin anticovid, ministrja bëri thirrje edhe për marrjen e dozës së tretë përforcuese. Ky proces sipas Manastirliut do të rrisë mbrojtjen ndaj COVID-19 dhe varianteve të tij.

“Rreziku Omicron”, Manastirliu: Vaksinimi anti-covid, mbrojtja më e mirë

Publikuar më: 8/12/2021, ora 14:03

Dyshimet për praninë e variantit Omicron edhe në vendin tonë, shtojnë thirrjet e autoriteteve shëndetësore për vaksinim. Ministrja e Shëndetësisë thekson rëndësinë e këtij procesi, veçanërisht këtë periudhë që pritet të ketë rritje infektimesh, ashtu siç po ndodh edhe në vendet e tjera të Europës. Nga Kukësi, ku ndoqi nga afër vaksinimin anticovid, ministrja bëri thirrje edhe për marrjen e dozës së tretë përforcuese. Ky proces sipas Manastirliut do të rrisë mbrojtjen ndaj COVID-19 dhe varianteve të tij.