Rreziku për terrorizëm, eksperti Dyrmishi tregon pozitën e Shqipërisë dhe të kthyerve nga Siria

Sulmet terroriste të ditëve në Europë kanë ngjallur shqetësim nëse mund të pasohen me ngjarje të ngjashme në vende të tjera. Duke iu referuar një rritjeje graduale të ekstremizmit dhe ideologjizimit të fesë në rajon, Arjan Dyrmishi, ekspert i çështjeve të sigurisë thekson se Shqipëria nuk përjashtohet nga harta e kërcënimit terrorist.