“Rreziku që bërtet”, tonelata uji mbi tarracat e pallateve në Elbasan

Publikuar më: 9/12/2021, ora 15:30

“Rreziku që bërtet”, tonelata uji mbi tarracat e pallateve në Elbasan

Publikuar më: 9/12/2021, ora 15:30

Mungesa e një shërbimi natyrisht që sjell një seri pasojash të drejtpërdrejta dhe të tërthorta. Deh nga ana tjetër, sigurimi i këtij shërbimi me mjete të tjera ka kostot dhe pasojat e veta. Fakti më domethënës për këtë janë depozitat e ujit në tarracat e pallateve në qytetin e Elbasanit.

“Rreziku që bërtet”, tonelata uji mbi tarracat e pallateve në Elbasan

Publikuar më: 9/12/2021, ora 15:30

Mungesa e një shërbimi natyrisht që sjell një seri pasojash të drejtpërdrejta dhe të tërthorta. Deh nga ana tjetër, sigurimi i këtij shërbimi me mjete të tjera ka kostot dhe pasojat e veta. Fakti më domethënës për këtë janë depozitat e ujit në tarracat e pallateve në qytetin e Elbasanit.