Rrëzimi i ankimimeve të opozitës në KAS, Bele: Pjesa më e madhe e pretendimeve ishin për shkelje para zgjedhjeve

Përfaqësuesi i PS në Komisionin e Ankesave dhe Sanksioneve, Koli Bele ishte i ftuar në Ditarin e mëngjesit në A2 ku bëri një rezyme të arsyeve që çuan në rrëzimin e ankimimeve të opozitës për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Për Koli Belen, pjesa më e madhe e shkeljeve të pretenduara nga opozita, i përkisnin periudhës parazgjedhore dhe nuk ishin pjesë e shqyrtimit të KAS.