Rrëzimi i qeverisë bullgare, Gjipali: Ka ende shpresë për negociatat në orët në vijim

Publikuar më: 22/6/2022, ora 21:13

Rrëzimi i qeverisë bullgare, Gjipali: Ka ende shpresë për negociatat në orët në vijim

Publikuar më: 22/6/2022, ora 21:13

Drejtori ekzekutiv i lëvizjes europiane në Shqipëri, Gledis Gjipali deklaroi në Debat se ka ende shpresë për heqjen e vetos nga ana e Bullgarisë në orët në vijim gjë që do të çonte në rrugë të lirë për hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Sipas Gjipalit, ligji për heqjen e vetos është futur me procedurë të përshpejtuar në parlamentin bullgar, ndërkohë që ekziston mundësia për formimin e një mazhorance në orët në vijim.

Rrëzimi i qeverisë bullgare, Gjipali: Ka ende shpresë për negociatat në orët në vijim

Publikuar më: 22/6/2022, ora 21:13

Drejtori ekzekutiv i lëvizjes europiane në Shqipëri, Gledis Gjipali deklaroi në Debat se ka ende shpresë për heqjen e vetos nga ana e Bullgarisë në orët në vijim gjë që do të çonte në rrugë të lirë për hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Sipas Gjipalit, ligji për heqjen e vetos është futur me procedurë të përshpejtuar në parlamentin bullgar, ndërkohë që ekziston mundësia për formimin e një mazhorance në orët në vijim.