Rrëzimi i Qeverisë, Kurti: Rënie e domosdoshme për ngritjen e nevojshme

Qeveria e Kosovës do të vazhdojë të qëndrojë në detyrë edhe pas rrëzimit në kuvend, ku deputetët mbështetën me 82 vota pro mocionin e mosbesimit të Lidhjes Demokratike të Kosovës. Konfirmimi erdhi nga kryeministri, tashmë në detyrë, Albin Kurti, me anë të një statusi në Facebook. Ai mbështet qëndrimin se shkëmbimi i territoreve mes presidentit të Kosovës dhe atij të Serbisë, fshihet pas mocionit të mosbesimit.