Rreziqet ndaj lëkurës dhe këshillat e mjekes dermatologe

Publikuar më: 11/5/2022, ora 10:35

Rreziqet ndaj lëkurës dhe këshillat e mjekes dermatologe

Publikuar më: 11/5/2022, ora 10:35

Doktoreshë Amarda Cenko, mjeke dermatologe, ishte sot në "Dita Jonë" për të na treguar mbi kujdesin që duhet të tregojmë ndaj lëkurës. Muaji maj është muaji i ndërgjegjësimit ndaj kancerit të lëkurës, por shumë shqiptarë nuk janë të ndërgjegjshëm për rrezikun e madh, që ekspozimi i pambrojtur ndaj diellit, shkakton për jetën e njeriut.

Rreziqet ndaj lëkurës dhe këshillat e mjekes dermatologe

Publikuar më: 11/5/2022, ora 10:35

Doktoreshë Amarda Cenko, mjeke dermatologe, ishte sot në "Dita Jonë" për të na treguar mbi kujdesin që duhet të tregojmë ndaj lëkurës. Muaji maj është muaji i ndërgjegjësimit ndaj kancerit të lëkurës, por shumë shqiptarë nuk janë të ndërgjegjshëm për rrezikun e madh, që ekspozimi i pambrojtur ndaj diellit, shkakton për jetën e njeriut.