Rrëzohet amendamenti i Bushatit par Reformën Zgjedhore

Ish-ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati depozitoi një seri amendamentesh në projektrezolutën e Kuvendit për çeljen e negociatave, që duket se përcaktojnë si kushte ashtu edhe detyra dhe afate konkrete për sa i përket nisjes së bisedimeve mes Shqipërisë dhe Bashkimit Europian. Këeto propozime janë diskutuar dhe miratuar sot ne Komisionin e Integrimit, por është votuar kundër pika në të cilën flitet për afatin e mbylljes se Reformës Zgjedhore brenda vitit 2019. Gazetarja e A2, Elona Gjylmi, raporton nga Kuvendi i Shqipërisë.