“Rrëzohet” Llalla, Gjykata nuk i pranon shtyrjen e vajtjes në qeli

Adriatik Llalla, ish-Prokurori i Përgjithshëm i shpallur në kërkim ndërkombëtar nuk mund t’i shpëtojë burgut në rast se arrestohet nga policia. Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë refuzoi këtë të enjte kërkesën e Llallës për të pezulluar dhe shtyrë ekzekutimin e dënimit me 2 vite burg.