Rrëzohet urdhri i Ministrisë së Financave për “duty free”, gjyqtari: Do ta kuptoni ku fle lepuri – A2

Rrëzohet urdhri i Ministrisë së Financave për “duty free”, gjyqtari: Do ta kuptoni ku fle lepuri

Gjykata Administrative e Tiranës i dha të drejtë kompanisë Albanian Duty Free Distribution, ADFD, në përballjen e saj me Ministrinë e Financave për dyqanet “Duty Free” në aeroportin e Rinasit. Përmes vendimit të shpallur në një sallë ku ishin të pranishëm edhe diplomatë amerikanë dhe gjermanë, gjyqtari Avni Sejdi shfuqizoi urdhrin e Ministrisë që i anuloi kompanisë ADFD licencën për aktivitet tregtar në Rinas.