Rriten blerjet online, Korçë, pandemia ul shitjet në dyqane

Publikuar më: 31/3/2021, ora 16:58

Rriten blerjet online, Korçë, pandemia ul shitjet në dyqane

Publikuar më: 31/3/2021, ora 16:58

Pandemia e COVID-19 ka rrënuar bizneset e vogla në qytetin e Korçës. Shumë dyqane veshjesh dhe tregjet kanë një fluks fare të dobët në krahasim me vitet e tjera. Fuqia blerëse ka rënë ndjeshëm. Përveç ndihmës para një viti me të ashtuquajturat “paga lufte” biznesi në Korçë nuk ka marrë ndihma të tjera dhe as lehtësira të ndjeshme fiskale nga ana e autoriteteve lokale.

Rriten blerjet online, Korçë, pandemia ul shitjet në dyqane

Publikuar më: 31/3/2021, ora 16:58

Pandemia e COVID-19 ka rrënuar bizneset e vogla në qytetin e Korçës. Shumë dyqane veshjesh dhe tregjet kanë një fluks fare të dobët në krahasim me vitet e tjera. Fuqia blerëse ka rënë ndjeshëm. Përveç ndihmës para një viti me të ashtuquajturat “paga lufte” biznesi në Korçë nuk ka marrë ndihma të tjera dhe as lehtësira të ndjeshme fiskale nga ana e autoriteteve lokale.