Rriten çmimet e qirave, cilat janë zonat më të shtrenjta në kryeqytet?

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 10:32

Rriten çmimet e qirave, cilat janë zonat më të shtrenjta në kryeqytet?

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 10:32

Çmimet e qirave në kryeqytet duket se janë shtrenjtuar ndjeshëm muajt e fundit, sipas një vëzhgimi në treg. Rritja prek apartamentet, nga zonat pranë qendrës deri në periferi. Gazetarja e A2 CNN, Neada Muçaj, tregon sa shkon rritja e çmimeve dhe cilat janë zonat më të shtrenjta, për një apartament me qira.

Rriten çmimet e qirave, cilat janë zonat më të shtrenjta në kryeqytet?

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 10:32

Çmimet e qirave në kryeqytet duket se janë shtrenjtuar ndjeshëm muajt e fundit, sipas një vëzhgimi në treg. Rritja prek apartamentet, nga zonat pranë qendrës deri në periferi. Gazetarja e A2 CNN, Neada Muçaj, tregon sa shkon rritja e çmimeve dhe cilat janë zonat më të shtrenjta, për një apartament me qira.