Rriten fondet për investimet në teknologji, synohet sigurimi i të dhënave

Publikuar më: 6/1/2022, ora 13:40

Rriten fondet për investimet në teknologji, synohet sigurimi i të dhënave

Publikuar më: 6/1/2022, ora 13:40

Pandemia, sulmet e shpeshtuara kibernetike dhe rrjedhja e të dhënave personale e targave kanë nxitur qeverinë të investojë më shumë në fushën e teknologjisë. Në tre vitet e ardhshme, vlera e planifikuar tejkalon 7 miliard lekë, pjesa më e madhe e të cilave pritet të shpenzohet gjatë këtij viti.

Rriten fondet për investimet në teknologji, synohet sigurimi i të dhënave

Publikuar më: 6/1/2022, ora 13:40

Pandemia, sulmet e shpeshtuara kibernetike dhe rrjedhja e të dhënave personale e targave kanë nxitur qeverinë të investojë më shumë në fushën e teknologjisë. Në tre vitet e ardhshme, vlera e planifikuar tejkalon 7 miliard lekë, pjesa më e madhe e të cilave pritet të shpenzohet gjatë këtij viti.