Rriten infektimet me koronavirus, Vlora përgatitet për vaksinimin, përcaktohet ambienti

Për kreun rajonal të Operatorit të Shërbimit të Kujdesit Shëndetësor në Vlorë , Kujtim Llapi është rritur ndjeshëm numri i të infektuarve në Vlorë. Gjatë së hënës janë marrë 358 mostra, janë kryer 111 teste të zakonshëm dhe teste të shpejta dhe pozitiv kanë rezultuar 43% e të testuarve. Aktualisht pandemia është në fazën e dytë dhe shtrimet në spital, kanë shënuar rënie. Llapi është ndalur dhe tek vaksinimi. Sipas tij edhe Vlora është tashmë pjesë e planit kombëtar të vaksinimit.

  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Rama, zgjedhje populiste me zonjat në krye të listave
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Gratë kryesuese të listave, pjesë e "show"-t të Ramës
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Ditët në vazhdim do të analizojmë emrat e rinj
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Rama, Basha dhe Kryemadhi, liderë të konsumuar
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Aleanca për Ndryshim nuk paska shumë ndryshime
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Dervishi: PD po paguan faturën e lënies së mandateve