Rriten prurjet e lumenjve, por nuk ka përmbytje

Publikuar më: 7/12/2021, ora 14:31

Rriten prurjet e lumenjve, por nuk ka përmbytje

Publikuar më: 7/12/2021, ora 14:31

Gazetarët e A2 CNN, Jerola Ziaj dhe Gjon Gjeka, bëjnë një pasqyrë të situatës së motit në Qarkun Vlorë dhe Shkodër.