Rriten qiratë e shtëpive, çmime të larta dhe ofertë e kufizuar për studentët

Publikuar më: 21/9/2022, ora 12:44

Rriten qiratë e shtëpive, çmime të larta dhe ofertë e kufizuar për studentët

Publikuar më: 21/9/2022, ora 12:44

Qiratë e shtëpive në Tiranë janë bërë të papërballueshme për studentët. Përpos faktit që çmimet janë shumë të larta në raport me buxhetin e tyre, ata ndeshin vështirësi edhe në gjetjen e shtëpive të lira pranë fakulteteve.

Rriten qiratë e shtëpive, çmime të larta dhe ofertë e kufizuar për studentët

Publikuar më: 21/9/2022, ora 12:44

Qiratë e shtëpive në Tiranë janë bërë të papërballueshme për studentët. Përpos faktit që çmimet janë shumë të larta në raport me buxhetin e tyre, ata ndeshin vështirësi edhe në gjetjen e shtëpive të lira pranë fakulteteve.