Rriten rastet dhe viktimave, hyjnë në fuqi masat e reja në kufi

Gazetari Armend Pire raporton nga Rinasi për masat e reja shtrënguese që kanë hyrë në fuqi për të parandaluar pandeminë e koronavirusit.