Rriten rastet e rënda dhe pacientët e rinj në moshë në spitalet Covid

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 15:36

Rriten rastet e rënda dhe pacientët e rinj në moshë në spitalet Covid

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 15:36

Pacientët e shtruar në pavionet Covid shkojnë vonë dhe në gjendje të rëndë në spital. Mjekët bëjnë thirrje për të mos neglizhuar shenjat e sëmundjes që fillimisht ngatërrohen me virozat e stinës.

Rriten rastet e rënda dhe pacientët e rinj në moshë në spitalet Covid

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 15:36

Pacientët e shtruar në pavionet Covid shkojnë vonë dhe në gjendje të rëndë në spital. Mjekët bëjnë thirrje për të mos neglizhuar shenjat e sëmundjes që fillimisht ngatërrohen me virozat e stinës.