Rriten rastet e rënda nga virusi, 30 shtrime në ditë

Publikuar më: 9/11/2021, ora 17:26

Rriten rastet e rënda nga virusi, 30 shtrime në ditë

Publikuar më: 9/11/2021, ora 17:26

Rriten urgjencat dhe shtrimet ne spital nga koronavirusi. Deri në 30 pacientë në ditë, në gjendje të rënduar, kërkojnë shërbimin e specializuar në dy spitalet Covid.

Rriten rastet e rënda nga virusi, 30 shtrime në ditë

Publikuar më: 9/11/2021, ora 17:26

Rriten urgjencat dhe shtrimet ne spital nga koronavirusi. Deri në 30 pacientë në ditë, në gjendje të rënduar, kërkojnë shërbimin e specializuar në dy spitalet Covid.