Rriten rastet me Covid-19 në SHBA, shkencëtarët: Vaksinat mbrojnë edhe nga varanti i ri

Publikuar më: 5/9/2023, ora 15:55

Rriten rastet me Covid-19 në SHBA, shkencëtarët: Vaksinat mbrojnë edhe nga varanti i ri

Publikuar më: 5/9/2023, ora 15:55

Vala e re Covid-19, mund të mos jetë aq e egër këtë vjeshtë. Sipas dy ekipeve të shkencëtarëve amerikane, personat e vaksinuar duket se janë në gjendje ta luftojnë variantin e ri BA2.86. Konstatimi përputhet me zbulimet e bëra më herët nga Kina dhe Suedia. Por megjithatë, virusi vijon të përhapet me shpejtësi rreth Shteteve të Bashkuara.

Rriten rastet me Covid-19 në SHBA, shkencëtarët: Vaksinat mbrojnë edhe nga varanti i ri

Publikuar më: 5/9/2023, ora 15:55

Vala e re Covid-19, mund të mos jetë aq e egër këtë vjeshtë. Sipas dy ekipeve të shkencëtarëve amerikane, personat e vaksinuar duket se janë në gjendje ta luftojnë variantin e ri BA2.86. Konstatimi përputhet me zbulimet e bëra më herët nga Kina dhe Suedia. Por megjithatë, virusi vijon të përhapet me shpejtësi rreth Shteteve të Bashkuara.