Rriten shkëmbimet e mallrave, kriza e çmimeve po nxit eksportet dhe importet me jashtë

Publikuar më: 17/6/2022, ora 15:30

Rriten shkëmbimet e mallrave, kriza e çmimeve po nxit eksportet dhe importet me jashtë

Publikuar më: 17/6/2022, ora 15:30

Tregtia e mallrave mes Shqipërisë dhe vendeve të tjera në 5 muajt e parë të viti arriti në shifra rekord. Eksportet kapën shifrën e 45 miliard lekëve , ndërsa importet plotë 80 miliard lekë. Kriza e çmimeve dhe pasiguritë në furnizim janë ndër arsyet që po nxisin shkëmbimet e mallrave.

Rriten shkëmbimet e mallrave, kriza e çmimeve po nxit eksportet dhe importet me jashtë

Publikuar më: 17/6/2022, ora 15:30

Tregtia e mallrave mes Shqipërisë dhe vendeve të tjera në 5 muajt e parë të viti arriti në shifra rekord. Eksportet kapën shifrën e 45 miliard lekëve , ndërsa importet plotë 80 miliard lekë. Kriza e çmimeve dhe pasiguritë në furnizim janë ndër arsyet që po nxisin shkëmbimet e mallrave.