Rritet besimi në ekonomi, bizneset dhe konsumatorët, optimistë për rimëkëmbjen

Kriza ekonomike që shoqëroi pandeminë mund të mos ketë përfunduar ende, por bizneset dhe qytetarët janë besimplotë për një kthim të shpejtë në normalitet. Treguesi i Ndjesisë Ekonomike regjistroi në fund të muajit Maj nivelin më të lartë që prej Prillit 2019, më lartë edhe se mesatarja historike që mat Banka e Shqipërisë.